Kampanj ska hjärtssäkra Sverige
30 januari, 2013
Gratis utbildning i brandskydd!
9 oktober, 2013
Show all

Aktuellt

131217
Vi har utbildat på många olika företag under Nov-Dec.
Mest HLR o Hjärtstartareutbildningar, har även sålt hjärtstartare till Lantmännen i Falkenberg med utbildning och till Pio Pio restaurang i Halmstad, samt LinSons terminalteknik i Åled. Utbildningarna startar i Jan-14.

Utbildningar på ridskolor för MSB är slut för i år, men nya pengar kommer i Febr-14 för vidare gratisutbildningar för ridskolor, bara anmäl er för dessa! GRATIS utbildning i FörstaHjälpen!
Vi har även daterat upp Lambertssons i Förslöv med lite tillämpningsövningar.
Nu slutar vi året med att utbilda FN -personal från Pakistan, i brand och olika miljöer teori/praktik,samt brand i tunnlar mm.

131023
Just nu jobbar vi mycket runt om i Skåne och Göteborg med HLR /Hjärtstartareutbildningar, samt tillsammans med Bjäre Brandteknik o Utrymningsplaner.com, bl.a. börjat med ADR utb på trafikskolor. Utbildningar i barnolycksfall har kommit tillbaka, nya utbildningsplaner är skrivna med hänsyn till detta.

130916
Nu har vi kört igång igen efter semestern. Utbildar personal på bygdegårdar runt Halland i Hjärtstartare,stort intresse från ridskolor ang. gratis utbildningar i Första Hjälpen som MSB betalar för. Flera informationsmöten ang att köpa Hjärtstartare med utbildning för 12 pers ,specialpris 21000:- ex. moms (stort intresse)!

130801
Utbildningstillfälle, Halmstad 8 Augusti, Bohusgatan 4.
HLR och Hjärtstartarutbildning, kl. 13-16. 700:-/pers.
Anmälan till:
info@utbs.se

130617
Utbildningsservice har nu avslutat sitt jobb med Coop i Västra Sverige efter 54 utbildningstillfällen med Hjärtstartar utbildningar!
Efter semester börjar specialutbildningar i omhändertagande av idrottskador, samt utbildningar för Ashland i Göteborg i akut omhändertagande, flera nya utbildningar är på gång under hösten.

130603
I veckan har vi hunnit med att utbilda i Första Hjälpen för Coop i Åmål, Mellerud och Dals Ed.

130520
Utbildning i Första Hjälpen, HLR för logistikföretaget Lehnkering och fortsätter med Coop (Uddevalla).

130429
3 personer har hört av sig o räddat sina nära o kära med HLR efter att dom genomgått utbildning o det värmer!

130408
Nu i vår blir det utbildningar för bl. a. Coop och Konsumentföreningarna i Västra Sverige (i Första Hjälpen/HLR med Hjärtstartare), SCA , Astra och Ragnars inredningar i Småland.

130301
Utbildningsservice har bl.a. utbildat Mielé i Hisingsbacka, Sotenäs Kommun, SEB i Göteborg samt Astra i Mölndal!

121227
Under december månad har Utbildningsservice i Halmstad utbildat bl.a. Capio i Malmö, Svea Ekonomi (HLR och hjärtstartare) och SBP (HLR, hjärtstartare, brandsläckning samt brand i kläder). Vi har även utbildat skogsvårdare i Simlångsdalen.
Och nu blir det fler ridskolor på tur! Närmast ridskolan i Harplinge som ska ha 2 st utbildningar i HLR samt olyckor i samband med ridning enl MSB.
Gott Nytt År!

121130
Utbildningsservice i Halmstad har utbildat på idrottshögskolan i Halmstad, HLR med Hjärtstartare. Svensk Bilprovning i Ljungby står på tur!

121116
Denna veckan har Utbildningsservice i Halmstad varit på Källetorps ridsällskap i Ängelholm, Lambertsson i Förslöv (Hjärtstartarutbildning), Feldts fisk  (HLR/Hjärtstartarutbildning) och på Hemköp i Oskarström.

121010
Denna veckan har Utbild­ningsser­vice i Halm­stad utbild­ning i Första Hjälpen / HLR till Astra Zenica i Möl­ndal, Hjärstartare / HLR till Capio i Göte­borg och HLR till Rag­nars Inred­ningar AB i Forserum.